Verblijf

Accommodaties aan en rond het Trasimeno meer

Waar gaat uw voorkeur naar uit qua accommodatie aan het Lago Trasimeno [meer van Trasimeno]? Wilt u het liefste kamperen met een eigen tent of caravan op een camping of wilt u er een mobilhome huren? Of bent u op zoek naar een sfeervol vakantiehuis, country house of agriturismo? Wilt u uw vakantie doorbrengen aan de oevers van het meer? Of liever in de heuvels die het Lago Trasimeno [Trasimeno meer] omgeven? 

Campings, vakantiehuizen en heel veel meer...

Aan en vlakbij het Lago Trasimeno [meer van Trasimeno] zijn tal van sfeervolle accommodaties te vinden. Naast campings, vakantiehuizen en agriturismi of country houses kunt u ook terecht in kleine, gezellige bed & breakfastshotels en appartementen. Er zijn uiteraard ook jeugdherbergen en zelfs hotel dorpen. En heeft u uw zinnen gezet op overnachten in een historisch gebouw, kan dat ook! In en rond het Trasimenomeer in Umbrië vindt u ongetwijfeld iets naar wens.

Zoek en boek uw vakantie online

Maak een keuze uit de gewenste accommodatiesoort aan de rechterzijde van deze tekst, vul de door u gewenste datum in, en kijk wat het beschikbare aanbod is. Vergeet vooral niet om ook te kijken naar de speciale aanbiedingen en lastminutes.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van wat er voor leuks te doen is bij het Lago Trasimeno [Trasimeno meer], vraag dan de digitale nieuwsbrief aan!